MediCourse is gespecialiseerd in multidisciplinaire opleidingen voor zorgverleners.

Momenteel hebben we een aanbod voor apothekers, vroedvrouwen, artsen, kinesitherapeuten, verpleegkundigen, diëtisten en osteopaten.

Ik ben een
en zoek een
in
wo 15.05.24 - 10:00
Radisson, Antwerpen Berchem
Biologische slaap bij baby's en peuters - Basisopleiding voor zorgverleners

Theorie en praktijk: woensdag 15 mei om 10u, op locatie tot 16u30. Een lunch en koffiebreaks zijn inbegrepen.

Nog 10 plaatsen beschikbaar

Inspiratiecursus voor je sociale media

BASISFORMULE €299 Wekelijkse e-mails: je krijgt van ons gedurende 1 jaar wekelijkse inspiratie voor nieuwe posts waarbij wetenschap en persoonlijkheid vooropgesteld worden. Dat zijn 52 inspirerende mails met 52 maal een thema uitgewerkt tot een 'klaar voor lay-out' instagrampost. Bij de wetenschappelijke topics krijg je telkens ook een stevige brok achtergrondinformatie, want 'inhoudelijk sterk' staat bij ons met stip op de voorgrond.

Online webinar
Inspiratiecursus voor je sociale media

UITBESTEDINGSFORMULE €2000 Wekelijkse e-mails: Je krijgt van ons gedurende 1 jaar wekelijkse inspiratie voor nieuwe posts waarbij wetenschap en persoonlijkheid vooropgesteld worden. Dat zijn 52 inspirerende mails met 52 maal een thema uitgewerkt tot een 'klaar voor lay-out' instagrampost. Bij de wetenschappelijke topics krijg je telkens ook een stevige brok achtergrondinformatie, want 'inhoudelijk sterk' staat bij ons met stip op de voorgrond. + foto’s van jou / jouw team en praktijk/apotheek door een professionele fotograaf + uitbesteding: wij nemen het ontwerpen en het plaatsen van de wekelijke posts volledig in beheer (uitgezonderd persoonlijke verhalen). Wij plannen alles voor je in en het enige wat jou te doen staat, is het antwoorden van de berichtjes van volgers. + toegang tot opgenomen webinar (basis zoals berichten beantwoorden) alsook een één-op-één moment met onderlinge afspraken omtrent toegang tot sociale media.

Wie we zijn

MediCourse is een opleidings- en onderzoekscentrum voor multidisciplinaire zorg. We scholen jaarlijks honderden zorgverleners bij en doen wetenschappelijk onderzoek naar multidisciplinair samenwerken.

Wat vinden klanten van ons?

Onze deelnemers gaven ons in 2018 een gemiddelde score van 96%.

“Ongelofelijk wat we allemaal bijleerden! Door deze opleiding kunnen we dagelijks wetenschappelijk onderbouwde tips meegeven. Het lesgeven gebeurt interactief, waardoor we heel betrokken waren en ook meer opgestoken hebben dan in klassieke hoorcollege's. Een echte aanrader!”

Aprs. Eline & Ann-Katrien
Apotheek Morlion, Zedelgem

“MediCourse verzorgde bij ons een opleiding ‘Labowaarden in de praktijk’ in de apotheek. Heel boeiend, heel actueel en we hebben dergelijke opleidingen zeker meer nodig. De informatie werd overzichtelijk en duidelijk gebracht, al is wat extra studie nadien hier en daar noodzakelijk. Kortom; een vlotte spreker en een les die aanzet tot denken!”

Apr. Evelyn Minnaert
Apotheek Minnaert, Scheldewindeke

“Vroedvrouwenpraktijk De Wolk organiseerde een in company-training van MediCourse. De cursus zelf was verdiepend, sterk onderbouwd en onmiddellijk geïmplementeerd in praktische voorbeelden. Kwalitatieve, duidelijke opleiding, waar je écht iets bijleert en die onmiddellijk toepasbaar is. ”

Vroedvrouw Elke Notebaert
Vroedvrouwenpraktijk De Wolk, Boortmeerbeek

Volg ons op
Instagram

Blog en artikelen

Melk indikken met natriumcarboxymethylcellulose
Bezorgdheden ivm arsenicum in kunstmelk op basis van rijsteiwitten
Bezorgdheden ivm fyto-oestregenen in kunstmelk op basis van soja

KMO-portefeuille

MediCourse is een erkende dienstverlener voor de KMO-portefeulile (DV.O219957). Hierdoor ontvangt u als Vlaamse ondernemer financiële steun voor opleidingen.

Zowel KMO’s als beoefenaars van vrije beroepen kunnen gebruik maken van deze subsidie.

Meer informatie vind je hier.

Registratie

U registreert uw onderneming via het portaal van de kmo-portefeuile.

Subsidieaanvraag

Eénmaal u geregistreerd bent bij de KMO-portefeuille, doet u de subsidie aanvraag via het online platform.

Blijf op de hoogte