MediCourse is gespecialiseerd in multidisciplinaire opleidingen voor zorgverleners.

Wij werken onafhankelijk, in kleine groep en praktijkgericht.

Wie we zijn

MediCourse is een state-of-the-art opleidings- en onderzoekscentrum voor multidisciplinaire zorg. We scholen jaarlijks honderden zorgverleners bij en doen wetenschappelijk onderzoek naar multidisciplinair samenwerken.

We onderscheiden ons door onze kennis en creativiteit, zowel in ons onderzoek als in onze opleidingen, workshops en lezingen.

01.

Wat is onze missie?

Wij geloven dat zorg verbetert wanneer kennis, expertise en ervaringen tussen zorgverleners gedeeld worden. Ook geloven we dat samenwerken en bijscholen op een multidisciplinaire manier verrijkend is. Niet alleen voor de zorgverleners zelf, maar ook voor hun dienstverlening. Daarom willen wij zorgverleners uit de eerste lijn samenbrengen tijdens onze opleidingen, workshops, lezingen en onderzoek. Dit alles binnen een positieve, ontspannen en respectvolle sfeer. Daarnaast willen we zorgverleners voorzien van educatieve materialen die ondersteuning bieden in hun praktijkvoering. Op die manier dragen we bij aan één ultiem doel; op elk moment de beste zorg voor iedere patiënt, en dat over de verschillende disciplines heen.

02.

Hoe pakken we dat aan

03.

Hoe het werkt

04.

Erkende dienstverlener voor KMO Portefeuille