Zwangerschap & Zwangerschapskwaaltjes

Tijdens deze opleiding leer je omgaan met praktische vragen rond zwangerschap en zwangerschapskwaaltjes. Doorheen de gehele opleiding schenken we aandacht ook aan de (OTC-)geneesmiddelen die vermeden dient te worden tijdens deze periode. De opleiding bestaat uit twee delen.

Deel 1: Begeleiding normale zwangerschap
We starten deze opleiding met een overzicht van de begeleiding bij een normale zwangerschap. Welke testen worden wanneer uitgevoerd en waarom. En stel dat een test positief blijkt, wat zijn dan de (niet-)medicamenteuze aanbevelingen?  

Deel 2: Zwangerschapskwaaltjes
Bijna elke zwangere vrouw heeft wel eens last van een kwaaltje. Deze opleiding behandelt de niet-medicamenteuze en medicamenteuze aanbevelingen bij diverse van deze kwaaltjes. Hierbij komen onder andere het gastro-intestinaal en het hormonaal stelsel aan bod, maar bijvoorbeeld ook de huid.

Details van de opleiding

Duur:
5 uur
Doelgroep:
Apotheker, Arts, Vroedvrouw
Accreditatie:
Apothekers (10 punten), Arts, Vroedvrouwen (elk 5 vormingsuren)
Docent:
Eline Tommelein
Prijs:
  1. Deelnemen aan de opleiding door MediCourse georganiseerd: €245, excl BTW
  2. Deelnemen aan de opleiding door MediCourse georganiseerd met KMO-portefeuille: €171,5, excl BTW
  3. Zelf deze opleiding organiseren: €1500, excl BTW
  4. Zelf deze opleiding organiseren met gebruik van de KMO-portefeuille: €1050, excl BTW

Maak je keuze uit volgende momenten

Momenteel zijn van deze opleiding/workshop geen momenten ingepland. Contacteer ons indien u deze opleiding graag zelf wenst te organiseren of indien u wil geïnformeerd worden wanneer wij deze weer organiseren.