Inschrijven

Masterclass 'Eiwithydrolysatie in kunstmelk'

Inschrijven

De masterclass "Eiwithydrolysatie in kunstmelk" onderscheidt zich als een unieke toevoeging aan het domein van kindervoeding.

Specifieke inhoud van de opleiding

We starten met het verhelderen van wat eiwithydrolysatie precies inhoudt en verduidelijken de productieprocessen die worden gebruikt om eiwitten te hydrolyseren. Vervolgens evalueren we voor welke indicaties kunstmelkproducenten eiwithydrolysaten in de markt zetten, en in hoeverre deze keuzes wetenschappelijk onderbouwd zijn. We vervolledigen het theoretich luik met een overzicht van de mogelijke risico's die verbonden zijn aan het gebruik van gehydrolyseerde eiwitten, en welke afwegingen je moet maken bij het adviseren en voorschrijven van deze producten. We sluiten af met enkele casussen om de theorie onmiddellijk te te passen op de praktijk.

Leerdoelen en onderwijsvorm

Na afronding van deze masterclass ben je in staat om gericht vragen te beantwoorden en advies te geven over het gebruik van kunstmelk met eiwithydrolysatie. De masterclass wordt online gegeven via een interactief webinar, dat later ook opnieuw bekeken kan worden. Onze webinars zijn interactief, met poll-vragen en de mogelijkheid tot rechtstreeks vragen stellen aan de docent via de chat tijdens de webinar, evenals een Q&A sessie aan het einde.

Voor wie?

Deze masterclass richt zich op elke zorgverlener die te maken krijgt met jonge kinderen en vragen heeft over kunstmelk. Of je nu een kinderarts, diëtist, verpleegkundige of apotheker bent, deze cursus biedt inzichten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Accreditatie is beschikbaar voor deelnemers die live kijken of binnen de week de masterclass volgen.

Details van de opleiding

Duur:
1,5 uur
Doelgroep:
Apotheker, Arts, Diƫtist, Lactatiekundige, Osteopaat, Pediater, Vroedvrouw
Accreditatie:
Vroedvrouwen, Diƫtisten, Osteopaten, Apothekers, huisartsen, pediaters
Docent:
Eline Tommelein
Prijs:
  1. Deelnemen aan de live opleiding door MediCourse georganiseerd: LIVE: €60, excl BTW

(OPGEPAST: gezien het inschrijvingsgeld minder dan €100 bedraagt, kan u geen gebruik maken van de KMO-portefeuille). Als u de bundel van 3 masterclasses aanschaft kan dat wel.

  1. Zelf deze opleiding organiseren: €500, excl BTW
  2. Zelf deze opleiding organiseren met gebruik van de KMO-portefeuille: €350, excl BTW

Maak je keuze uit volgende momenten

di 17.09.24 - 20:00
Online
Masterclass 'Eiwithydrolysatie in kunstmelk'

Deze opleiding gaat online door via Zoom. U krijgt een week vooraf de link toegestuurd.