Inschrijven

Inspiratiecursus voor je sociale media

Inschrijven

Je krijgt van ons gedurende 1 jaar elke week inspiratie voor nieuwe posts waarbij wetenschap en persoonlijkheid vooropgesteld worden. Dat zijn 52 inspirerende e-mails met 52 keer een thema, helemaal uitgewerkt tot een ready-to-post tekst. Je hoeft dus zelf helemaal niets meer te gaan schrijven, of je kan het beperken tot enkele kleine aanpassingen. Bij de wetenschappelijke topics krijg je telkens ook een stevige brok achtergrondinformatie mee, want 'inhoudelijk sterk' staat bij ons met stip op de voorgrond.

AANBOD

We bieden deze instagraminspiratiecursus onder verschillende formules aan:

 1. BASIS
  Je ontvangt wekelijks een e-mail, vol met inspiratie*
   
 2. UITBESTEDING
  Wekelijkse e-mails*
  + foto’s van jou / jouw team en praktijk/apotheek door een professionele fotograaf
  + uitbesteding: wij nemen het ontwerpen en het plaatsen van de wekelijke posts volledig in beheer (uitgezonderd de persoonlijke verhalen natuurlijk). Wij plannen alles voor je in en het enige wat jou te doen staat, is het antwoorden van de berichtjes van jouw volgers.
   

*Wekelijkse mails: 52 mails rond een bepaald topic met achtergrondinformatie en een 'klaar voor lay-out' Instagram-post. Iedere deelnemer krijgt deze 52 mails, ongeacht het moment van inschrijving. Benieuwd wat deze wekelijkse mails inhouden? Laat hier je gegevens achter en ontvang gratis onze voorproever van 3 mails.

Details van de workshop

Doelgroep:
Apotheker, Vroedvrouw
Docent:
Eline Tommelein, Lore Coppens
Prijs:

BASIS

 1. Deelnemen aan de opleiding: €250, excl. BTW
 2. Deelnemen aan de opleiding met KMO-portefeuille: €175 excl BTW

 

UITBESTEDING

 1. Deelnemen aan de opleiding: €2.000, excl. BTW
 2. Deelnemen aan de opleiding met KMO-portefeuille: €1.400 excl BTW

Maak je keuze uit volgende momenten

ma 25.09.23 - 18:00
Online webinar
Inspiratiecursus voor je sociale media

UITBESTEDINGSFORMULE €2000 Wekelijkse e-mails: Je krijgt van ons gedurende 1 jaar wekelijkse inspiratie voor nieuwe posts waarbij wetenschap en persoonlijkheid vooropgesteld worden. Dat zijn 52 inspirerende mails met 52 maal een thema uitgewerkt tot een 'klaar voor lay-out' instagrampost. Bij de wetenschappelijke topics krijg je telkens ook een stevige brok achtergrondinformatie, want 'inhoudelijk sterk' staat bij ons met stip op de voorgrond. + foto’s van jou / jouw team en praktijk/apotheek door een professionele fotograaf + uitbesteding: wij nemen het ontwerpen en het plaatsen van de wekelijke posts volledig in beheer (uitgezonderd de persoonlijke verhalen natuurlijk). Wij plannen alles voor je in en het enige wat jou te doen staat, is het antwoorden van de berichtjes van jouw volgers. + webinar op donderdag 22/06/2023 om 20u (basis zoals berichten beantwoorden) alsook een één-op-één moment met onderlinge afspraken omtrent toegang tot sociale media.

Inspiratiecursus voor je sociale media

BASISFORMULE €250 Wekelijkse e-mails: je krijgt van ons gedurende 1 jaar wekelijkse inspiratie voor nieuwe posts waarbij wetenschap en persoonlijkheid vooropgesteld worden. Dat zijn 52 inspirerende mails met 52 maal een thema uitgewerkt tot een 'klaar voor lay-out' instagrampost. Bij de wetenschappelijke topics krijg je telkens ook een stevige brok achtergrondinformatie, want 'inhoudelijk sterk' staat bij ons met stip op de voorgrond.