COVID19-vaccinatie tijdens zwangerschap & borstvoeding / Voor gezondheidsprofessionals

Als zorgverlener krijg je van vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven veel vragen over COVID19-vaccinatie tijdens de zwangerschap- en borstvoedingsperiode. Is het veilig om te vaccineren? Is de werkzaamheid in deze populaties dezelfde? Worden antilichamen gevormd en gaan deze over naar de baby, via de navelstreng, of via de moedermelk?

We spitten deze vragen uit en geven een onderbouwd antwoord met alle wetenschappelijke literatuur die op het moment van de presentatie beschikbaar is.

Op heel wat vragen kunnen we ondertussen een antwoord bieden, zij het soms met beperkte evidentie. In sommige gevallen is de evidentie echter reeds overtuigend.

Deze informatiesessie gaat online door via het Zoom-platform. Enkele dagen voordat de sessie doorgaat, sturen we de deelname link uit. Er wordt voldoende ruimte voorzien voor vragen.

Details van de lezing

Duur:
2 uur
Docent:
Eline Tommelein
Prijs:

Deelname aan deze lezing kost €40 (excl BTW). Alle opbrenst gaat integraal naar het onderzoek naar vaccinatie tijdens de zwangerschaps- en borstvoedingsperiode.

Maak je keuze uit volgende momenten

Momenteel zijn van deze opleiding/workshop geen momenten ingepland. Contacteer ons indien u deze opleiding graag zelf wenst te organiseren of indien u wil geïnformeerd worden wanneer wij deze weer organiseren.